Monipuoliset rakennuspalvelut Espoosta

Yhteystiedot

Tarjoamme asiakaslähtöistä rakennuspalvelua Espoosta koko pääkaupunkiseudulle, taloyhtiöille, yrityksille ja tarpeen mukaan myös muille asiakkaille. Suoritamme kaikki rakennus- ja saneeraustyöt huolellisesti ammattitaidolla, laadusta tai työnjäljestä tippaakaan tinkimättä.

Ota yhteyttä kokeneeseen rakentajaan ja saneeraajaan ja pyydä tarjous!

Kaikki yhteystietomme

Rakennuspalvelumme

Kattaviin rakennuspalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat palvelut:

  • Tiili- sekä peltikattojen maalaus ja saneeraus

  • Julkisivujen impregnointi ja muut saneeraukset

  • Maalaukset niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihinkin

  • Kylpyhuonesaneeraukset

  • Parkkiviivojen maalaukset

  • Muut rakennus- ja saneerauspalvelut

Mikäli juuri sinun tarvitsemaasi rakennuspalvelua ei ole mainittu listassa, ota silti yhteyttä, sillä pystymme mukautumaan jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme myös vankalla ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella toteutettua kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille sekä yrityksille. Tutustu kiinteistöhuollon palveluihimme tarkemmin!

Lue lisää

Muista kotitalousvähennys

Muistathan hakea verovähennystä teettämistäsi töistä! Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona, vapaa-ajan asunnossa tai niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. 


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Kaikki tarjoamamme palvelut eivät kuitenkaan automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Verohallinto
Sivun jakajakuvake

Osaava rakennuspalvelu puhelinsoiton päässä

Kun tarvitset luotettavaa rakennuspalvelua Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, me tarjoamme sinulle tarvitsemasi ratkaisut luotettavasti. Ota siis oitis yhteyttä ikiPihaan ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!

Yhteystietomme

ikiPiha Oy

Peuraniitty 5A talli 46
02750 Espoo

 040 551 9375

 info@ikipiha.fi

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.